Vores medlemmer

Vores medlemmer udgør kernen i C.A.T. og er fundamentet for, at vi fortsat kan være stærkt repræsenteret i branchen. Det enkelte medlem er derfor med til at forme vores organisation og give os en stærke stemme i kampen for at sikre vores branche de bedste vilkår.

Fakta om vores medlemmer:

  • 400 medlemmer er med til at gøre C.A.T. til en stærk stemme i branchen.
  • Vores medlemmer kører i de fleste af landets kommuner og er primært landvognmænd.
  • På landsplan er vores medlemmer repræsenteret med ca. 1.200 hyrevogne.
  • 65 % af vognmændene har blandede forretninger med hyrevogne og enten minibusser, handicapbusser, kollektive busser og/eller turistbusser.
  • Vores medlemmer repræsenterer ca. 3.500 køretøjer på landevejene hver dag.

Medlemsservice

Vi vil gerne være en ekstra hjælp i din hverdag.

C.A.T.’s sekretariat betjener alle medlemmer med rådgivning om konkrete spørgsmål, der kommer op i hverdagen. Nogle ting kan klares med en kort snak, og andet kræver mere detaljeret rådgivning. Hvis du er et medlem med et problem, så giv os et kald eller en mail, så finder vi ud af det.

Hvis du ikke er medlem, så kontakt os. Så klarer vi først indmeldelsen og løser derefter dit problem.

Politiske rammer og Dansk Erhverv

Taxierhvervet er bundet sammen med resten af dansk erhvervsliv, og vores dagligdag bestemmes i høj grad af økonomiske konjunkturer og juridiske rammer fra myndighederne. C.A.T. arbejder hver dag for at forbedre branchens rammer og betingelser til gavn for os alle. For at løfte denne opgave har vi allieret os med Dansk Erhverv.

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening, som repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport. Det giver C.A.T. en god stemme, når vi skal råbe politikere og embedsmænd op.

 

C.A.T Centralforeningen af taxiforeninger i Danmark
Fåborvej 31, 5762 Vester Skerninge

Tlf. 6224 4055 | Fax 6224 4058
E-mail: post@cat-taxi.dk

 

Sidst opdateret: 21-09-2017 03:53:51

design by michael stilborg | the danish chamber of commerce © 2014